Yatılı Hasta Bakıcı

Yatılı hasta bakıcı sürekli bakıma ihtiyacı olan hastalar için tercih edilir. Profesyonel bir hasta bakıcı hizmeti almak için Hemen Bizi Arayın. Yatılı hasta bakıcı gündüz ve gece ilaç takibi, yeme içme ve kişisel ihtiyaçlar için sürekli hasta ile aynı evde bulunur. Hasta kişilerin genellikle günlük almaları gereken ilaçlar olur. Bu ilaçların bazıları saatlidir. Yani hasta bakıcısının bu anlamda dikkatli olması ve ilaç saatlerini kaçırmaması gerekir. Özellikle birkaç hastalığı bir arada olan kişilerin alması gereken farklı ilaçlar vardır. Bunları karıştırmaması için gerekirse hasta bakıcısına bir not kâğıdına detaylı şekilde yazılıp verilebilir. Hasta bakımında bu tür detaylar kesinlikle atlanmamalıdır.

Bazı durumlarda hastaların banyosunun yaptırılması da gerekir. Hastalar tek başına banyosunu yapamayacak durumda olduğunda hasta bakıcının hastanın banyo yaptırması da gerekir. Bazı hastalar hiçbir şekilde yataktan kalkamazlar. Tuvalete dahi gidemezler. O hastalara verilmesi gereken bakım elbette daha özellikli olacaktır. Hasta bakıcı hizmetinin hastanın ihtiyaçları doğrultusunda talep edilmesi gerekir.

Hasta bakımı için böyle bir hizmet alacağınız zaman yalnızca gündüz saatlerinde bakıcının gelmesini talep edebilirsiniz. Bu durumda bakıcının hasta ile aynı evde kalmasına gerek kalmaz. Geceleri hasta kendini idare edecek düzeydedir ya da yakınları tarafından geceleri gereken bakımları gerçekleştirilir. Ancak hastanın geceleri de bakım hizmetine ihtiyacı varsa, bu durumda yatılı kalacak bir hasta bakıcı ile anlaşmak gerekir. Böylece hasta bakım hizmetini veren kişi gece ve gündüz saatlerinde, kesintisiz olarak hastanın her türlü bakımından sorumlu olur.

Hasta bakım hizmeti süresini belirleyen bir diğer faktör ise hastanın ne kadar süre ile bu bakım hizmetine ihtiyaç duyduğudur. Geçici ya da kalıcı bir süreliğine olabilir. Bu anlamda bakıcı ile yapılan anlaşmanın süresi belirlenebilir. Hastanın eğer birkaç aylığına yatağa bağımlı olma durumu varsa, sürekli bakıcı hizmeti alınmasına hiç gerek yoktur. İhtiyaç duyulan süre kadar hasta bakım hizmeti alınır ve sorun bu şekilde halledilmiş olur.

Firmamızın temin ettiği bakıcıyı beğenmezseniz 3 ay boyunca yeni hasta bakıcı talep edebilirsiniz. Hemen Arayın